avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, am și eu o întrebare dacă soția mea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, am și eu o întrebare dacă soția mea și-a însușit ...

Bună ziua, am și eu o întrebare dacă soția mea și-a însușit fără drept niște produse dintr-un supermarket, eu fiind cu ea în momentul în care am ieșit de la casele de marcat, personalul de securitate chemase deja politia pt constatare, s-a făcut un proces verbal pentru produsele găsite în geanta băgând-ne pe amândoi în aceeași oala însă produsele au fost achitate pe loc, am fost duși la fotografiere și amprentare de politie, nu ni s-au luat declarații pur și simplu am semnat niște hârtii și apoi ne-au spus ca s-a deschis dosar penal pt furt, dacă magazinul și-a recuperat paguba, mai exista și alte complicații? Precizez ca este prima abatere neavând niciunul antecedente în spate
Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2022
madnes20, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da exista complicatii sunteti cercetati pt furt existând sansa sa fiti trimisi in judecata...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!

Chiar daca ati achitat produsele, dosarul penal de furt deschis ramane in cercetare.
Veti fi chemati la audieri, apoi procurorul va decide daca va trimite dosarul mai departe, la instanta.

Mergeti la un avocat, caruia sa ii detaliati fapta, pentru ca ar fi nevoie de mai multe detalii pentru a fi emisa o opinie concludenta. Acesta va poate spune concret ce puteti face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat? micutzul_hotz micutzul_hotz buna ziua. am si eu o problema legata de furt.acum o luna m-am dus intr-un supermarket sa imi cumpar o paleta de tenis de masa. am luat una, m-am dus la casa ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - consecinte Maria2121 Maria2121 Buna ziua...am si eu o problema. Am fost intr-un supermarket si am sustras niste produse cosmetice fara sa le platesc,bagandu-le in geanta. La iesirea din ... (vezi toată discuția)
Cica:''furt calificat''...ce inseamna?! ana333 ana333 Buna....sunt disperata...va rog ma puteti ajuta....in urma cu ceva timp am fost intr-un hypermarket si mi-am achizitionat cateva bunuri...am dat si pe la ... (vezi toată discuția)