avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 243 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, Un coleg a fost prins în trafic cu 0,45 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, Un coleg a fost prins în trafic cu 0,45 alcoolemie ...

Bună ziua,
Un coleg a fost prins în trafic cu 0,45 alcoolemie în aer, ulterior 0.83 în sânge.
Urmează procedurile dpdv penal.
Fiind prima fapta penala, polistul ii spune ca poate sa primească 2 ani cu suspendare și sa poată conduce în continuare dar ca va trebui sa fie de acord cu propunerea procurorului la instanta sau ceva de genul.
Este posibil asa ceva sau îl minte?
Ar trebui sa își ia un avocat?
Care credeți ca ii va fi soarta?

Later edit: i s-a comunicat ca mâine ii va înmâna și amenda, 50 puncte, aprox 4000lei.
Tinand cont ca amenda este cuprindă intre 21 - 50 puncte, are șanse dacă va contesta ca i-a dat maxim?
Ultima modificare: Marți, 6 Septembrie 2022
Ppopescuion, utilizator
Amenda pentru ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala revoca suspendarea executarii unei pedepse? omegadiaz omegadiaz Buna ziua, Am fost prins baut la volan cu o alcoolemie in aerul exrespirat de 0,48 mg si in sange de 0.82 mg. Vreau sa stiu daca se poate da doar amenda in ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan, redobândire permis Sebastian 1983 Sebastian 1983 Ce pedeapsa primesc , daca am fost prins in trafic sub influenta bauturilor alcoolice, am fost depistat cu 0,46 mg/ aer respirat! Si la sange 0,95 respectiv ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie 0,45 in aerul expirat Dragos20 Dragos20 as vrea sa ma lamuriti cu o problema va rog.am fost prins acum 1 luna de Politia Rutiera si mi-a iesit 0,45 in aerul expirat , iar la snage 0,70.Mi s-a retinut ... (vezi toată discuția)