avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună am 30 și iubita mea 17 ani și e însarcinata, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună am 30 și iubita mea 17 ani și e însarcinata, ne poate ...

Bună am.30 și iubita mea 17 ani și ie ansarcinata ne poate face cineva ceva dacă vrem sa plecam din tara sau dacă suntem an pruna
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:59, 7 Septembrie 2022
Nu puteti pleca din tara pana nu face 18 ani, asta daca parintii nu sunt de acord.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2022
gi-jane2, moderator
Incercati sa va căsătoriți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt minoră și vreau să plec de acasă Anonima123 Anonima123 Bună seara ,am 15 ani și iubitul meu are 17 ,din cauza problemelor familiilor noastre ( adică amundoi suntem jicniți loviți ,de părinți noștri) Iubitul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Alexandra2201 Alexandra2201 Am 17 ani și 6 luni. Sunt în plasament la bunica mea, din prima zi de când m am născut deoarece părinții nu m au vrut. Ea are 71 de ani. Am o relație cu ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu mama am 17 ani sunt împreună cu prietenul ... Candreea17 Candreea17 Am o problema cu mama am 17 ani sunt împreună cu prietenul meu de 1 an și ne iubim foarte mult și ie împotrivă cu relatia noastră și cauta motive de ... (vezi toată discuția)