Buna seara.Am si eu o mare problema va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns.In urma cu 2 ani fiind plecata in străinătate a trebuit sa ma intorc in tara sa am grija de bunica mea fiind grav bolnava de ciroza stadiu 4 cu encefalopatie pe scurt nu era capabila sa isi poarte de grija singura.Bunica m-ai are 2 copii pe mama mea si pe unchiumiu intelegerea intre noi 3 si bunica a fost ca eu sa am grija de ea si sa imi ramana casa ei fiind de acord cu treaba asta timp de 2 ani niciunu nu a contribuit cu absolut nimic la intretinerea bunici ea avand o pensie de doar 800 de lei.Casa era aproape nelocuibila eu avand acordul lor inclusiv al bunici m-am apucat si am renovat toata casa .In urma cu 4 săptămâni bunica a decedat si deja au inceput discutiile pentru casa .Am martori pentru renovarea casei si pentru faptu ca am avut grija de bunica plus dovezi pentru materialele de constructie .In cazu meu am vreo sansa sa nu pierd casa in favoarea mamei mele si a fratelui ei?
daca nu exista nici un acord scris, la mostenire vor veni mama, unchiul si altii, daca mai sunt. cum vor respecta intelegerile mama si unchiul, veti vedea.
din punct de vedere legal, veti putea doar sa-i dati in judecata pentru a va recupera sumele cheltuite, in masura in care le puteti dovedi.
succesiune
ContSters456234
Sunt singura moștenitoare a unchiului meu, care a decedat pe data de 2 Decembrie, fiind necăsătorit si fără copii,având părinții in viața cu vârsta ... (vezi toată discuția)