avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revendicare teren si granituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revendicare teren si granituire

Am contract de vanzare cumparare pe o suprafata e 3844mp intravilan , dar in teren nu se gasesc decat 3600mp, diferenta existand la vecini. Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 18:01, 19 Ianuarie 2010
De unde stiti ca diferenta este la vecini?Care vecini?Si cand ati cumparat?
comisia de fond funciar locala a facut masuratorile atat la mine cat si la vecini si s-a constatat ca aceasta diferenta e regaseste la vecin. Precizez ca terenul l-am cumparat in anul 1997, prin act notarial,teren pe care am ridicat si o locuinta ,iar acum doresc sa fac intabularea pe suprafata existenta in acte
Da. Am inteles, asta inseamna ca , in cadul unei actiuni in revendicare si granituire va puteti rezolva problema.Se va administra si o expertiza in cauza, care va masura suprafetele de teren , iar instanta va hotara.Consultati un avocat pe.ntru detalii
va multumesc!
Actiunea principala trebuie sa fie revendicarea, astfel va complicati situatia! Granituirea sa fie o cerere accesorie la cererea principala!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Ionut06 Ionut06 Buna ziua. Am si eu o intrebare ,am cumparat un teren(315mp)înainte de a ne apuca de actele pt autorizație demolare construcție,etc a ma trebuit măsurat ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre cf si ridicare totografica elba elba Buna ziua, Nu stiu daca am postat corect,rog moderatorul sa mute,eventual,acolo unde trebuie. Am cumparat anul trecut o casa in tara.Din evidentele cartii ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate incalcat cip127 cip127 in anul 1990 parintii mei au cumparat cu contract de vanzare- cumparare o casa cu teren aferent ,anul acesta vecina noastra (care este persoana de la care am ... (vezi toată discuția)