Buna ziua!
Sunt major, am 2 locuri de munca, iar dupa o disputa cu parintii, acestia m-au dat afara din casa, in prezent locuiesc cu chirie.
Problema mea este ca am o masina pe numele meu, platita 50-50% de ei, dar nu vor sa ma lase sa o folosesc, au ascuns toate cheile masinii.
Decizia mea pentru a ii opri din a circula cu masina mea a fost sa demontez placutele de inmatriculare, dar au facut scandal la locul meu de munca sa le dau placutele inpoi ca "imi fac dosar penal" si ca daca nu le dau or sa ma bata (in trecut am primit batai de la tatal meu(care nu e in certificatul meu de nastere) ).
Intrebarea mea este:
• ce as putea face ca sa redobandesc accesul la masina care e pe numele meu?
• ce se intampla daca nu voi plati asigurarea RCA (expira luna asta) iar ei vor circula cu ea? Nu vreau sa platesc asigurarea, deoarece e 2800 de lei, si nu dispun de suma aia ca sa se plimbe ei cu masina mea.
• ce pot face daca imi creeaza daune voite asupra masinii(motor rece, 5000 turatii, condus agresiv, mers fara ulei in motor, mers fara lichid de racire)?
Daca nu iti este frica de ei ,asa cum pare ,iei masina pe platforma,o duci la reprezentanat si schimbi yalele si cheile...Apoi mergi la politie si face alte acte...Dar se pare ca nu vei alege aceasta cale ca iti e ste frica de ei...Asa ca ce rost mai are alte sfaturi...