avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... in cazul in care am transferat apartamentul pe numele ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

in cazul in care am transferat apartamentul pe numele fiului ...

in cazul in care am transferat apartamentul pe numele fiului meu, dar cu drept de uzufruct , eu mai pot face parte din asociatia de proprietari si din comitetul asociatiei ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:10, 9 Septembrie 2022
Nu mai sunteți proprietar și nu mai puteti fi membru.

Scris din București 2022
Daca ati transferat dreptul de proprietate in favoarea fiului,automat dv nu mai detineti calitatea si drepturile de care beneficiaza proprietarii de bunuri immobile
Nu mai sunteti proprietar nu mai aveti dreptul legal sa fiti ales in functii de reprezentare si in structurile asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufructul viager si asociatia de proprietari kmlia kmlia Buna ziua Intrebarea mea este daca o persoana isi cumpara dreptul de uzufruct viager pentru sine si sotia lui si furnizeaza banii necesari pentru cumpararea ... (vezi toată discuția)
Drepturi coproprietat FLORINA1979 FLORINA1979 Detin 10 % din apartamentul mamei , prin contract vanzare cumparare si am depus si eu adeziune la asociatia de proprietari din blocul in care locuiesc . ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi permiteti sa va prezint o speta. in blocul ... hamamet hamamet Buna ziua, Va rog sa-mi permiteti sa va prezint o speta. In blocul in care locuiesc, in cadrul Adunarii Generale pt. alegerea unui nou Presedinte si a unui ... (vezi toată discuția)