avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare zi libera angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare zi libera angajat

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca in situatia in care un angajat a efectuat toate zilelel de co la care avea dreptul si are nevoie de zi libera este acceptata acordarea zilei in avans în contul prestării de către salariat a orelor suplimentare în următoarele 12 luni, tinand cont ca nu se restrange activitatea firmei. In caz ca nu, ce solutii am avea la indemana in afara de concediu fara plata. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:58, 10 Septembrie 2022
Cred ca se poate incheia un acord cu salariatul pentru recuperarea acelei zile intr-o anumita perioada de timp după acordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna marin18 marin18 Buna ziua, La firma la care sunt angajat, s-a stabilit ca fiecare angajat sa-si ia concediul de odihna intr-o anume perioada. In perioada respectiva, eu vin ... (vezi toată discuția)
Nu ma lasa in concediu Claark Claark Buna ziua. Cer ajutor in cazul urmator. Am depus in biroul firmei unde lucrez ca reglor, o cerere de concediu de odihna, de zece zile, incepand din ... (vezi toată discuția)
Probleme urgente cu concediul BadoiAndreea BadoiAndreea Buna ziua, am sa va detaliez problema mea in speranta ca cineva ma va putea ajuta. Lucrez de la ora 09 la ora 21, o zi da - una nu. Colega mea are acelasi ... (vezi toată discuția)