avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata CO in bonuri cadou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata CO in bonuri cadou

buna ziua ,

mi-am dat demisia dintr-o firma de paza in luna decembrie , mi-au platit concediul de odihna restant pe 2 ani ( 2008-2009 ) in bonuri cadou , este legal ?

cu stima
geo visan
Cel mai recent răspuns: geov , utilizator 18:43, 19 Ianuarie 2010
Nu este legal, indemnizatia aferenta concediului de odihna suporta acelasi regim fiscal ca si un salariu: retinere si plata contributii la bugetul de stat.
ma puteti indruma ce sa fac mai departe , in acesta situati sunt foarte multi din aceasta firma ( de fapt toti agentii care si-au dat demisia au primit aceste bonuri )

multumesc
Plangere la ITM si actiune in instanta.
o seara placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri cadou ContSters128925 ContSters128925 Lucrez la o firma de 3 ani de zile ,administratorul ne-a dat si noua bonuri cadou de sarbatori,incepand cu luna aceasta ne-a oprit impozit la bonuri cadou pe ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna d_artemis d_artemis Buna seara, Daca nu am efectuat in totalitate concediul de odihna pe 2010, pot efectua restul de zile de concediu in anul 2011 ??? Pentru ca, din cauza ... (vezi toată discuția)
Pentru 2 zile lipsite esti concediat gabitamaria gabitamaria Buna ziua, doresc o lamurire la o problema cu care m-am confruntat recent.Pe scurt, in data de 25.10.10 anunt conducerea firmei ca lipsesc 2 zile, pe motiv ... (vezi toată discuția)