avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara! Am ceva probleme cu un vecin și mai nou ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara! Am ceva probleme cu un vecin și mai nou i-a transmis ...

Bună seara!
Am ceva probleme cu un vecin și mai nou ia transmis soțului sa pună camere de supraveghere. Vreau sa știu dacă pot face ceva în privința aceasta.
Nu camerele ma deranjează.
Pur și simplu ia dat de înțeles soțului altceva. Doresc a știi dacă pot face și eu alte demersuri. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Zegreanu , utilizator 08:47, 14 Septembrie 2022
Adica vecinul s-a referit intr-un fel indirect la dumneavoastra incat sotul sa va banuiasca pe dv ca nu ii sunteti fidela? Sau inteleg gresit? Asta ar demonstra ca vecinul va urmareste si ptr acest motiv s-ar putea spune ca va incalca intimitatea si va hartuieste.
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Nu aveti ce face. Ar trebui sa va dea insa de gandit daca sotul pune camere, luandu-se dupa gura vecinului
Exact!

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Adica vecinul s-a referit intr-un fel indirect la dumneavoastra incat sotul sa va banuiasca pe dv ca nu ii sunteti fidela? Sau inteleg gresit? Asta ar demonstra ca vecinul va urmareste si ptr acest motiv s-ar putea spune ca va incalca intimitatea si va hartuieste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimitati - supraveghere video spatii comune Rasvanh Rasvanh 1. Locuiesc intr-un bloc cu 8 nivele, la parter avem o vecina care a montat, pe holul de acces chiar in fata liftului, o camera de suprveghere care, zice ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere nykkol nykkol Buna ziua, am citit pe forum legea 333/2003 , dar o persoana fizica are voie sa monteze pe strada camere de supraveghere in asa fel incat sa monitorizeze pe ... (vezi toată discuția)
Blocare iesirea de urgenta a blocului prin bariera? georgiana201993 georgiana201993 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc nou,care in fata are un spatiu destinat ca si gradina, dar pe care vecinii il folosesc pe post de parcare,acesta fiind ... (vezi toată discuția)