avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Voi lucra remote (din Romania) pt o firma din UE.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Voi lucra remote (din Romania) pt o firma din UE.

Buna,voi lucra remote (din Romania)pt o firma din străinătate(tara in U.E),cum se procedează cu taxele?unde se plătesc?in tara de unde îmi iau salariul sau în România?
Ultima modificare: Luni, 12 Septembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 22:45, 19 Septembrie 2022
ce forma de autorizare aveti pt activitatea dvs ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anii lucrați în ue pot fi recunoscuți și luați în considerare ca spor de vechime la o firmă din românia? Just-drept Just-drept Un roman daca a lucrat in afara, in zona U.E. timp de 6 ani, apoi s-a intors in Romania si si-a gasit un job la o firma, cum poate sa faca in asa fel ca ... (vezi toată discuția)
Am gasit un client ca si pfa, entitate din afara romaniei. MarcelSE MarcelSE Buna ziua! Am gasit un client ca si PFA, entitate din afara Romaniei, unde nu am cum sa ma angajez pe CIM. Contractul este de freelancing, dar presupune din ... (vezi toată discuția)
Pot sa activez ca pfa din afara u.e.? Masatoshi Masatoshi Buna ziua, Pot activa din afara U.E. daca ma inregistrez ca PFA in Romania? Ideea e ca voi lucra ca si liber profesionist din afara U.E. si firmele cu care ... (vezi toată discuția)