avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua poate sa imi pu a poprire pe salar pentru un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua poate sa imi pu a poprire pe salar pentru un contract ...

Buna ziua poate sa imi pu a poprire pe salar pentru un contract de credit din luna 12 an 2015 mia venit la firma executare silita de la judecatorie?
Va multumesc
Formulati contestatie la executare.
conteaza de cat timp nu ati mai platit, nu de cand e creditul
Cum adica ce trebe sa scriu in contestatie sau cum trebe sa fac va rog sa imi spuneti

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Formulati contestatie la executare.

trebe sa mergeti la avocat, contestatie se face in functie de datele problemei, sa va vada actele , sa vada daca aveti sau nu, motive de contestatie, care sunt alea etc.
contestatia se depune in termen de 15 zile, trebe sa va grabiti
Contestația nu o scrieți dvs ci un avocat care după ce consulta actele va da un sfat util.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silit a girantului petrutza_i petrutza_i Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un sfat la urmatoarea problema. In 5 - 12 2005 am girat pentru un coleg de munca pentru un credit de nevoi personale la ... (vezi toată discuția)
Blocarea contului de salar raduvura raduvura Din luna februarie, am contul bancar blocat,fara o hotarare judecatoreasca .Acum, am contul bancar blocat, iar banca opresta o treime din venit. mentionez, ca ... (vezi toată discuția)
Solutii pentru a scapa de executarea silita a creditelor Nata88 Nata88 Buna ziua, Un angajat are propripe pe o parte din salariu, ca urmare a executarii silite pentru un credit de 3100 lei nerambursat. Astazi societatea a primit ... (vezi toată discuția)