salutare!
trec preintr-o situatie epeciala as spune: adik compania la care lucrez a anuntat in urma cu 2 saptamani k vom lucra si sambata si se va recupera prin liberesambata lucrata. ieri, unul dintre cei 3 colegi pe care-i am a anuntat k el nu poate sa lucreze sambata pt k este adventist de ziua a saptea si la ei nu se lucreaza sambata. sefa a anuntat conducerea de la bucuresti si ei au spus k o sa mai discute, dar mai intai sa discutam noi si sa vedem ce solutii gasim. sefa a propus sa lucram sambata in locul lui. acum intrebarea mea este - ce atitudine sa adopt, ce solutie sa gasesc pt k nu imbratisesz ideea k 3 sa lucreze intr-un fel si al 4-lea in alt fel?
Astfel cum vi s-a aratat si de ceilalti colegi de site,posibilitati exista.Optimizarea acestoraincat toata lumea sa fie multumita apartine conducerii societatii.
Cred ca daca va fi demis sau conducerea va lua masuri impotriva acestei persoane si va fi reclamata la Consiliul pentru Discriminare,ca apoi sa ceara si reintegrarea in munca ,intr-un unui litigiu de munca,,aceasta va avea mari probleme