avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua am și eu o problemă am fost chemat ca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua am și eu o problemă am fost chemat ca martor la ...

Bună ziua am și eu o problemă am fost chemat ca martor la un proces cu suspendare de permis și când am fost acasă tribunalul era în concediu acum am fost citat cu mandat de aducere dar eu sunt plecat în străinătate ce pot face nu pot merge în țară este un cost și abia am venit de 2 săptămâni în străinătate nu îmi pot lua un avocat să mă reprezinte în locul meu
Daca aveti calitatea de martor, trebuie sa va prezentati sa dati declaratie. Avocatul poate sa depuna anumite documente justificative pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor Ad3 Ad3 Buna ziua.As dori un sfat....totul a inceput cand un individ a fost prins conducand in stare de ebrietate si fara permis de conducere.L-a prins politia,eu eram ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la declaratie Roxana1234567 Roxana1234567 Buna ziua, sunt chemata la politia municipiului in calitate de martor. Am primit si eu si 2 prietene citatie o data si i am sunat sa le zicem ca suntem plecate ... (vezi toată discuția)
Martor proces contrabanda aic22935 aic22935 Buna ziua...sunt martor intr-un proces de contrabanda am fost citat nu am mers deoarece lucrez in strainatate si nu eram in tara ,de curand mia venit o alta ... (vezi toată discuția)