avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara. Blocul in care locuiesc s-a zugravit pe ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara. Blocul in care locuiesc s-a zugravit pe dinafară ...

Bună seara.Blocul in care locuiesc s-a zugrav it pe dinafară și se dorește a se face și în interior același lucru .Eu fac curierat in prezent cu o bicicletă pe care nu o pot lăsa afara legata de rastel deoarece cartierul meu e cunoscut pentru"dispariții," de bunuri .
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:19, 15 Septembrie 2022
Si intrebarea era....?
Concret care este intrebarea d??
Cititi inainte de a intreba, de aia am pus link-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre moștenire și intenția de testare Strunguta mea Strunguta mea În cazul în care moare o persoană,și ea înainte să moară a vrut să-ș lase averea unor alte persoane care nu îi sunt rude, legea aceea persoană ... (vezi toată discuția)
Catre staff - inneregula in aprobarea mesajelor individuale pe forum...... ContSters83715 ContSters83715 probabil de curand s-a modificat situl dvs si forumul din pacate ceva nu merge bine atunci cand doresti sa postezi un mesaj in forum \"Confirmare adaugare ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis conducere sua in permis romanesc man44 man44 Ami citit raspunsul care s-a dat la o intrebare asemanatoare, ... (vezi toată discuția)