avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma în altă localitate decât cea de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma în altă localitate decât cea de domiciliu

Buna ziua/seara! Daca am domiciliul din cartea de identitate in provincie pot infiinta o firma care sa isi desfasoare activitatea in Bucuresti?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 09:11, 14 Septembrie 2022
Buna ziua,

Da. Firma se înființează in localitatea unde se stabilește sediul social.

Cu stima.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate! aristide_adi aristide_adi Buna ziua tuturor! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: pot sa-mi deschid firma cu sediul social in Bucuresti daca adresa din c.i e in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un srl dar nu detin un spatiu. cipdy cipdy Buna Seara ! Vreau sa imi deschid un SRL dar nu detin un spatiu pt Sediu Social....am gasit o firma care se numeste SediuVirtual si care ofera servicii de ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma zavastin zavastin Buna ziua, As vrea sa infiintez un SRL impreuna cu inca o persoana. Amandoi suntem din provincie si am vrea ca firma sa aiba sediul in Bucuresti. Niciunul ... (vezi toată discuția)