avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, daca vreau sa divortez si sotul nu vrea sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, daca vreau sa divortez si sotul nu vrea sa vina la ...

Buna ziua, daca vreau sa divortez si sotul nu vrea sa vina la notar ce varianta mai am? Nu exista nici copii nici lucruri de impartit
Buna ziua,

Formulati actiune in instanta si va dispune instanta desfacerea casatoriei daca va incadrati in motivele legale de desfacere a casatoriei. In fata instantei de judecata nu va fi necesara prezenta sotului ci doar prezenta dumneavoastra.

Cu stima.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
Multumesc
Aveti nevoie de motive de divorț dacă el nu este de acord.
Nu divorțați doar pentru ca asa doriți.
Incercati sa apelati la avocat ca sa va redacteze măcar cererea de chemare în judecată pentru ca se poate și așa.
Fără motivare in fapt si in drept o sa va anuleze cererea.

Scris din București 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu contează dacă soțul se prezintă sau nu important este ca procedura de citare cu acesta sa fie realizata pt ca procesul sa se poată desfășura..O sa aveți nevoie măcar de un martor pt a dovedi motivele care fac căsătoria imposibil de continuat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort dupa 3 luni ByOn ByOn buna seara . am o intrebare scurta .se poate divorta dupa 3 luni de casatorie daca nu au copii si nu a nimic de impartit? (vezi toată discuția)
Divort cu acord - chiar este necesara chemarea in judecata? bogdanchi bogdanchi Buna ziua, Voi intra intr-o procedura de divort in care este implicat si un minor de 3 ani. Divortul este de comun acord, in toate aspectele, inclusiv cu ... (vezi toată discuția)
Cerere divort cu acordul partilor Irina24 Irina24 Buna ziua, Va rog daca puteti sa imi dati niste sfaturi in legatura cu intocmirea unei cereri de divort cu acordul partilor, fara minori, fara bunuri....de ... (vezi toată discuția)