avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Am cumparat in anul 1996 un teren pe care am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Am cumparat in anul 1996 un teren pe care am ridicat ...

Buna ziua.Am cumparat in anul 1996 un teren pe care am ridicat o casa cu toate actele.Anul acesta incercand sa intabulez terenul respectiv mi-a fost comunicat de inginerul topometrist ca terenul respectiv a fost trecut in titlul alcuiva si nu in titlul persoanei de la care am cumparat.
Care este solutia ?
Cel mai recent răspuns: cristialin , utilizator 14:17, 14 Septembrie 2022
Cum l-ați cumpărat? Ce fel de acte ați încheiat?
Act de vanzare-cumparare la notariat.
La momentul vanzarii terenului titlul de proprietate al vanzatorului nu era emis.De la primarie mi sa comunicat ca persoana care mi-a vandut terenul nu a facut cerere si terenul respectiv a fost trecut pe titlul fratilor persoanei in cauza care au facut cerere.Persoana de la care am cumparat terenul este decedata acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare notariala LiviuNeaguIon LiviuNeaguIon Buna seara! Tatal meu impreuna cu unchiul meu au vandut 2 loturi invecinate, mostenite de la tatal lor (bunicul meu) unei rude in anul 2001. Toate bune, ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren intravilan nrista2000 nrista2000 Am o problema cu intabularea unui teren intravilan,teren dobândit prin legea 18, cu titlu de proprietate de către cel care mi la vândut, deoarece pe titul ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren extravilan cumparat pe baza de contract v-c autentic user_me user_me [b]Se poate face intabulare directa pe cumparatori sau mostenitori ai acestora?[/b] Este vorba de un teren extravilan (pentru care exista TP) cumparat in nov. ... (vezi toată discuția)