avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! O cunoștință de-a mea are reclamație la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! O cunoștință de-a mea are reclamație la poliție ...

Buna ziua!
O cunoștiință de-a mea are reclamație la poliție pentru deranjarea liniștii publice si pentru dauna! Vreau sa precizez ca persoana care i-a facut reclamațiile respective , este un vecin ,din Bucuresti, care deține o vila in comuna cunoștinței si care vine ocazional “la țara” si care face reclamații nefondate tuturor vecinilor săi fara probe si dovezi!
As dori sa va intreb, pentru ca , a mea cunostinta este chemată la politie, având in vedere cele expuse, cum se poate apăra si prin ce metode in fata acestui reclamator, individ?
Multumesc anticipat pentru răspunsuri !
Cel mai recent răspuns: dana3329 , utilizator 20:58, 14 Septembrie 2022
Doar când plângerea se dovedește a fi nefondată , doar atunci ar putea sa facă o .plangere impotriva persoanei respective.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Doar când plângerea se dovedește a fi nefondată , doar atunci ar putea sa facă o .plangere impotriva persoanei respective.

Va Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum opresti un reclamagiu perlutina perlutina Din 2002 sunt tirit in procese de un individ care imi este vecin . Am avut zeci de procese penale si civile. Niciodata nu a cistigat nici un proces. Am zeci de ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa teo2304 teo2304 Am primit o reclamatie la politie pentru insulta prin telefon(sms),nefondata,fara probe ,in plus persoana care a facut aceasta reclamatie incearca de ani de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin care face reclamatii nefondate cornelv cornelv Am si eu o problema. Am un apartament inchiriat, un chirias extraordinar de linistit. Problema este ca vecina de langa face intr/una reclamatii la politie ca e ... (vezi toată discuția)