Am dobandit pe firmă 4 bunuri (autoturisme) in urma participarii la o licitatie publica in data de 06.04.2022 organiata de un lichidator judiciar.
La Serviciul Inmatriculari Auto (DRPCIV) , a fost refuzata inmatricularea acestora din cauza sechestrelor puse de anumite birouri executoresti, neluand in seama art 71 din legea 85, care este stipulat in PV-ul de adjudecare.
"art 71 din Legea 85 de la data deschiderii procedurii se suspenda de drept toate actiunile inclusiv executarea silita" doar că DRPCIV nu ține cont de prevederile din PV de adjudecare emis de lichidator,in care este stipulat articolul de lege.
Menționez că bunurile adjudecate au fost revândute, iar cei cărora le-am vândut sunt in faza de mă acționa pe mine in instanță pentru înșelăciune...
Am trimis mail-uri peste mail-uri, petiții peste petiții la DRPCIV, Brigada rutieră auto,dga,DGPI. Fără nicio rezolvare.
Mă trimit de la unii la alții.
Problema majoră este că cei cărora le-am vândut mașinile au și învestit bani in ele, reparații,revopsire. Oamenii își vor banii înapoi.
Ei au câștig de cauză în fața mea? Eu către cine mă îndrept? Pot da la rândul meu DRPCIV in judecată?
Da, bineînțeles ca puteți da în judecata, la instantele de contencios administrativ, functionarul/funcționarii publici, pentru abuz în serviciu și cere despăgubiri, inclusiv cheltuieli de judecată. Aici, pe forum, nu se fac recomandări, vă puteți alege sa contactați un avocat în secțiunea de consultanți, dacă nu găsiți, prin recomandări de la cunoștințe, în localitatea/județul unde locuiți.