Imi cer scuze ca am detaliat putin ! Poate am facut mai rau cu atitea detalii !
Aceasta era intrebarea pusa de mine in acest topic :
Un reclamant, in proces de grantuire ARE DREPTUL LEGAL SA MODIFICE /DEZAFECTEZE GARDUL IN LITIGIU INAINTE DE FINALIZAREA PROCESULUI ?
DA ... etc.- raspuns daca este !
NU ...etc.- raspuns daca este !
Nu vad de ce nu este cineva sa raspunda concret , eu nu stiu, nu am vazut , nu am intilnit asa ceva !
Va rog acest raspuns simplu ! Daca este ? Daca nu inseamna ca am pierdut timpul toti degeaba si imi cer scuze !
Dacă gardul respectiv este proprietatea reclamantului, poate să-l desființeze liniștit. Acțiunea în grănițuire nu se va soluționa în funcție de traseul gardului sau de existența lui, ci pe baza titlurilor de proprietate, a documentațiilor cadastrale și a măsurătorilor făcute în teren de expertul topograf nominalizat de instanță, dacă în cauză s-a cerut și s-a admis proba cu expertiză topografică (care cam e fundamentală la grănițuiri).
lost1989 a scris:
Imi cer scuze ca am detaliat putin ! Poate am facut mai rau cu atitea detalii !
Aceasta era intrebarea pusa de mine in acest topic :
Un reclamant, in proces de grantuire ARE DREPTUL LEGAL SA MODIFICE /DEZAFECTEZE GARDUL IN LITIGIU INAINTE DE FINALIZAREA PROCESULUI ?
DA ... etc.- raspuns daca este !
NU ...etc.- raspuns daca este !
Nu vad de ce nu este cineva sa raspunda concret , eu nu stiu, nu am vazut , nu am intilnit asa ceva !
Va rog acest raspuns simplu ! Daca este ? Daca nu inseamna ca am pierdut timpul toti degeaba si imi cer scuze !
~ final discuție ~