avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce am formulat gresit in aceasta nota, in procesul pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce am formulat gresit in aceasta nota, in procesul pe care il ...

Ce am formulat gresit in aceasta nota, in procesul pe care il am cu vecinul pentru grantuire, stabilirea mejdei cu vecinul care este de fapt reclamantul iar acum este si parat deoarece nu am putut fi de acord cu cea ce cere el .
Avocatul meu mi-a spus ca o pot depune daca vreau .
Mai jos nota fara nume si poza ;

1.In Data de 21 Iunie 2022 Reclamantul a dezafectat gardul de imprejmuire inclusiv cel in litigiu reclamat in proces .
INFORMAT de fica mea … Reclamantul … i-a adus cuvinte jignitoare fapt pentru care Politia comunala i-a intocmit Proces Verbal de Contraventie .
2. In seara zilei de 22 Iunie 2022 la aproximativ ora 21,00 i-a adus fiului ….. Mandatat Judiciar, cuvinte extrem de jignitoare fata de mine care eram in curtea casei mele. Fapt care i-a adus inca un Proces Verbal de Contraventie facut de Politia comunala .
Rog instanta sa intervina cu o nota sau ce este nevoie pentru a putea stopa acum si pe timpul procesului pe Reclamantul de a face lucrari la imprejmuire in special pe zona in litigiu si a adresa cuvinte jignitoare mie si copiilor mei .
Eu fiind o mama in virsta de 81 ani cu sanatatea nu prea buna datorita virstei de 81 ani , sau poate aceasta doreste Reclamantul .....

poza gardului dezafectat in zona de litigiu si semnatura martor de pe strada cu numele si adresa de identificare .
_________________________________________________________________________________
Ce am gresit eu, daca judecatorul la sedinta de ieri i-a cerut ca la urmatorea sedinta asteapta explicatii de la mine la nota depusa , ce vreau sa fac , numai o nota informativa sau vreau sa deschid un nou proces .?
Avocatul meu angajat nu a stiut ce sa raspunda , iar el stia ce contine nota cum am spus mai sus , normal ca a citit-o si a spus ca pot sa o depun daca vreau .

Cu avocatul m-am inteles ca sa dau explicatii judecatorului la urmatorea sendinta la tribunal, ca este numai o nota informativa , iar pe viitor sa ma abtin si sa fac toate documentele numai prin el cum sunt facute de la ince[pul procesului .

Rog un raspuns de la cineva care poate sa imi spuna ce am gresit si ce ar trebui sa sustin in continuare .
As vrea mai multe pareri care au intinit asa ceva ca in timpul procesului reclamantul sa dezafecteze si sa faca mejda pe zona in litigiu . Eu nu am astept sa vad ce face, a doua zi am facut nota . Iar pe zona in litigiu s-a oprit lasind pina acum azi demolata , era oricum gardul lui .
Multumesc pentru pareri .

Imi cer scuze ca am detaliat putin ! Poate am facut mai rau cu atitea detalii !

Aceasta era intrebarea pusa de mine in acest topic :
Un reclamant, in proces de grantuire ARE DREPTUL LEGAL SA MODIFICE /DEZAFECTEZE GARDUL IN LITIGIU INAINTE DE FINALIZAREA PROCESULUI ?

DA ... etc.- raspuns daca este !
NU ...etc.- raspuns daca este !

Nu vad de ce nu este cineva sa raspunda concret , eu nu stiu, nu am vazut , nu am intilnit asa ceva !
Va rog acest raspuns simplu ! Daca este ? Daca nu inseamna ca am pierdut timpul toti degeaba si imi cer scuze !
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cat imi plac clientii care "depun note", stiu ei mai bine, ca au citit pe diverse forumuri, sau pe internet , sau pe Facebook ( acolo este chiar iluminarea totala). Dacă o persoana are nevoie de un avocat, îl alege după o consultanta juridica, dacă nu este convins de acesta, cere o alta consultanta altui avocat și tot așa pana îl găsește pe acela care i se pare perfect. Ca tot nu poate cuantifica nivelul de cunoștințe, dar de, internetul bată-l vina, acolo unde a citit de o situație de care s-a lovit prietenul verișoarei cumnatei de a doua... Lăsând gluma ,amara ce-i drept, la o parte dv. Lost1989 v-ați bătut singur cuie în talpa .Și da. avocatul dv. a fost mai mult decât educat și politicos, eu, sincer aș fi renunțat la contract în secunda 2. Sabotarea muncii avocatului ca mai apoi sa se spună "avocatul de vina"...este de neacceptat. Nu ati avut un răspuns pentru ca "nota" dv. nu merita un raspuns. Pot sa înțeleg ca un client știe povestea, dar e doar o poveste, înjurături, senzatii, sentimente nu intra în cadrul procesual, sau cum spunea o colega fac obiectul altui proces. Este rolul avocatului sa găsească motivațiile juridice, dar, din păcate văd ca nici acum nu ani înțeles nimic, continuați sa cereți alte păreri, sa considerați "nota informativa" ca fiind importanta desi a avut efecte adverse, v-a adus numai prejudicii. Cred ca, având în vedere ca știți dv. cel mai bine ce trebuie făcut, ar fi salutar sa va reprezentați singur.. rezultatul..Dumnezeu cu mila.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă gardul respectiv este proprietatea reclamantului, poate să-l desființeze liniștit. Acțiunea în grănițuire nu se va soluționa în funcție de traseul gardului sau de existența lui, ci pe baza titlurilor de proprietate, a documentațiilor cadastrale și a măsurătorilor făcute în teren de expertul topograf nominalizat de instanță, dacă în cauză s-a cerut și s-a admis proba cu expertiză topografică (care cam e fundamentală la grănițuiri).

lost1989 a scris:

Un reclamant, in proces de grantuire ARE DREPTUL LEGAL SA MODIFICE /DEZAFECTEZE GARDUL IN LITIGIU INAINTE DE FINALIZAREA PROCESULUI ?

Nu vad de ce nu este cineva sa raspunda concret , eu nu stiu, nu am vazut , nu am intilnit asa ceva !
Va rog acest raspuns simplu ! Daca este ? Daca nu inseamna ca am pierdut timpul toti degeaba si imi cer scuze !

Alexandru Surcel a scris:

Dacă gardul respectiv este proprietatea reclamantului, poate să-l desființeze liniștit. Acțiunea în grănițuire nu se va soluționa în funcție de traseul gardului sau de existența lui, ci pe baza titlurilor de proprietate, a documentațiilor cadastrale și a măsurătorilor făcute în teren de expertul topograf nominalizat de instanță, dacă în cauză s-a cerut și s-a admis proba cu expertiză topografică (care cam e fundamentală la grănițuiri).

lost1989 a scris:

./
In sfirsit un raspuns la obiect !
Multumesc Domnului avocat Alexandru Surcel .
Am facut-o de oaie .
Acum deci ramine numai ca o nota de informare cu scuze in fata instantei .
Sa vad ce am sa raspund eu personal in fata instantei ? Analizat si cu parerea avocatului .
Sau aici daca imi poate da cineva un sfat scurt , nu teorii si baliverne ??
Multumesc inca odata Domnului avocat Alexandru Surcel .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sfatul foarte scurt e să nu mai depuneți nimic dumneavoastră, nici scuze, nici altceva, și să lăsați avocatul să-și facă treaba că pentru asta îl platiți și pentru asta a făcut omul o facultate, care să știți că nu e simplă.

Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna , 1. deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal ... lost1989 lost1989 Buna , 1. Deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal gardul pe limita de propietate ( grantuire, mejda) care sa fie mejda/grantuirea intre 2 ... (vezi toată discuția)
Granituire inginelu inginelu Dati-mi un sfat, unde gresesc. Am introdus actiune de grantuire in 2008 la tribunalul jud. Ilfov Cornetu, Avocatul meu a garantat ca in 3 infatisari se ... (vezi toată discuția)
Am acte proprietate teren vreau sa fac gard , am platit masuratori vec inu zice ca nu e masurat bine Laurentiu-Claudiu Laurentiu-Claudiu Am acte proprietate teren vreau sa fac gard , am platit masuratori autorizati de la primarie etc, vecinu zice ca nu e masurat bine..Unde pot sa ma adresez La ... (vezi toată discuția)