avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Am o speta pentru care aș avea nevoie de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Am o speta pentru care aș avea nevoie de ajutor: ...

Buna ziua,

Am o speta pentru care aș avea nevoie de ajutor: Am cumpărat un autovehicul de la o firme care între timp a fost radiată. Între timp am aflat ca autovehiculul a fost compus din doua mașini (una cu siguranță avarianta - dauna totala), iar cealaltă cu status parțial cunoscut. Prima mașină - cea cu dauna totala, a fost inundata. Seriile computerelor de pe mașina compusă și cumpărată de mine sunt ale unui alt autovehicul căruia în trecut i s-a schimbat instalația electrică (pe garanție producător).
Masina rezultata (cea pe care am cumparat-o) prezintă multiple erori și disfuncții pe partea electrică și mecanica. Estimatul reparațiilor (cnf. service-ului constatator) este peste 25.000 RON.
Exista vreun fapt incrimator în baza căruia sa pot acționa în instanță vânzătorul în vederea imputarii reparațiilor sau pentru returnarea bunului?

Multumesc,
George
Buna ziua,
Da. Exista: vicii ascunse.
Luati legatura cu un avocat care sa analizeze in detaliu.
Cu cat mai repede, cu atat mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt fericitul câștigător al unei țepe de 17.000 de euro după achiziționarea unui autoturism în vara trecută. mă puteți ajuta cu niște sfaturi? alecsitu alecsitu Buna ziua, Dupa cum spune si titlu sunt fericitul castigator a unei tepe de 17.000 de euro dupa achizitionarea unui autoturism in vara trecuta a anului ... (vezi toată discuția)
Teapa cu o masina de 16000 euro excelenta32 excelenta32 buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat : am cumparat o masina in valoare de 16000 euro de la o persoana fizica dintr-un oras mai indepartat fata de cel in ... (vezi toată discuția)
Probleme proces vicii ascunse auto alecsitu alecsitu Bună ziua, Apelez din nou la această comunitate din cauza faptului că mă aflu într-o situație neplăcută în legătură cu procesul în care mă ... (vezi toată discuția)