avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuiesc intru-un bloc care se afla in administrarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuiesc intru-un bloc care se afla in administrarea Administratiei ...

Locuiesc intru-un bloc care se afla in administrarea Administratiei Fondului Imobiliar. In anul 2010, administratorul blocului a incasat platile intretinerii si nu a platit facturile la energia termica, in urma caruia blocul a fost debransat de la termoenergetica. Doresc sa stiu daca legal AFI, avea obligatia sa aibe si control asupra platilor facute de catre administrator, nu doar de locatarii restantieri. Si pentru a ma putea ajuta de a formula o sesizare, va rog sa-mi spuneti drepturile incalcate in perioada de locuire fara caldura de 12 ani, pentru ca eu platesc aceesi suma la chirie, si un aspect important cum sunt valabile contractele de inchiriere prelungite, daca locuinta nu mai are acelesi conditii, conf. OG nr.40/199, art.1 . Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:39, 16 Septembrie 2022
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietary
in cadrul asociatiei de proprietari exista comitet executiv,cenzor/comisie de cenzori care periodic au obligatia sa verifice documentele asociatiei de proprietari,inclusiv documentele justificative pentru platile lunare realizate catre furnizorii de utilitati sau prestatorii de servicii
Pentru disconfortul termic se impunea sa sesizati presedintele de asociatie care in calitate de factor decizonal avea parghiile legale sa dispuna masurile necesare pentru respectarea legii in vigoare
Daca aveti statutul de chirias se impunea sa comunicati oficial,sa notificati official proprietarul
Ultima modificare: Vineri, 16 Septembrie 2022
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatii de proprietari/chiriasi afi la parter iordana1900 iordana1900 Buna ziua. La parterul blocului nostru, in fostele spatii comerciale, AFI Bucuresti a inchiriat unui partid si unei fundatii (a unui membru al aceluiasi ... (vezi toată discuția)
Larna fara caldura edyeduardo2004 edyeduardo2004 Buna ziua! Desi sunt cu facturile la zi, si noaptea sunt temperaturi cu -, nu se furnizeaza agent termic (caldura) pe motiv ca, vecinii ce au centrale, ... (vezi toată discuția)
Centrala termica bucurestinr3 bucurestinr3 Buna ziua, Locuiesc la bloc si as vrea sa imi montez o centrala termica electrica de apartament. Puteti va rog sa-mi spuneti daca in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)