avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pentru inchirierea unui apartament cu doua camere in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pentru inchirierea unui apartament cu doua camere in regim hotelier,puteti ...

Pentru inchirierea unui apartament cu doua camere in regim hotelier,puteti sa imi spuneti cat trebuie sa platesc impozit anual ?
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 13:55, 25 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti aici detalii.
[ link extern ]
Impozit si amenzi daca nu este clasificat in regim hotelier

[ link extern ]

www.avocatnet.ro/articol_607...
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achizitionat un imobil prin credit pe srl (micro). Mytro Mytro Buna ziua, Am achizitionat un imobil prin credit pe SRL (micro) si i-am schimbat cu acordul asociatiei de proprietari destinatia ca punct de lucru (la fel ... (vezi toată discuția)
Inregistrare firma pentru inchirieri regim hotelier karrigan karrigan Salutari! Vreau sa ma apuc serios de inchirieri in regim hotelier si am nevoie de niste sfaturi, fiind oarecum necunoscator dpdv juridic. Ma gandesc sa apelez ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dacă dai apartamentul in regim hotelier se cere ... Emanuela Catalina Emanuela Catalina Bună ziua. Dacă dai apartamentul in regim hotelier se cere acordul vecinilor? Multumesc (vezi toată discuția)