avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nu mai am acte pentru a dovedi ,la comisia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nu mai am acte pentru a dovedi ,la comisia de incadrare în grad ...

Nu mai am acte pentru a dovedi ,la comisia de incadrare în grad de handicap,cum ca am astm bronsic din copilărie.De unde pot recupera copii sau acte .,?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:44, 16 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati la medicul de familie,care are fisa dvs. medicala completa.Sau la arhiva spitalului unde vi s-au facut investigatiile si ati fost diagnosticat cu astm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea în grad de handicap cu afecțiunea de astm bronsic ... Cornely Cornely Incadrarea în grad de handicap cu afecțiunea de astm bronsic este posibilă doar dacă dosarul conține documente justificative care să ateste că ... (vezi toată discuția)
Astm bronșic alergic- handicap Marcel2017 Marcel2017 Buna ziua. Va rog sa îmi transmiteți ce demersuri se fac in vederea încadrării in grad de handicap (cu tot ceea ce presupune acest lucru), a unei persoane ... (vezi toată discuția)
Alocatia dubla pentru copil cu astm bronsic 51971 51971 Va rog frumos imi puteti spune ce acte trebuie sa am si unde trebuie sa ma duc pentru ca,copilul meu sa primeasca alocatia dubla fiind diagnosticat cu astm ... (vezi toată discuția)