avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua pot face reclamatie la anaf și la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua pot face reclamatie la anaf și la primărie dacă ...

Bună ziua pot face reclamatie la anaf și la primărie dacă cineva are o locuință și nu este proprietar cu acte și are și chiriași fără contract de chirie. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:32, 17 Septembrie 2022
Puteți face sesizare dacă v o insusiti,oferiți date de identificare,o semnați etc.Primaria nu are nici o competenta în astfel de probleme..
dacă cineva are o locuință

In ce calitate are respectivul o locuinta???
Aveti certitudinea ca persoana in cauza nu detine mandat/procura din partea proprietarului ?
Teoretic aveti dreptul sa sesizati official autoritatile in drept sa verifice suspiciunea dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie nerestituita, posibila evzaiune fiscala, anaf Iamyou Iamyou Buna ziua! Apelez la dvs. cu speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat. Doresc sa depun o sesizare la ANAF impotriva fostilor proprietari carora le-am fost ... (vezi toată discuția)
Probleme cu administratia blocului Huiet_Roxana Huiet_Roxana Buna ziua, Ma confrunt cu o problema de ceva timp, cam de un an de zile de cand m-am mutat in chirie intr-un apartament. Administratora in mod abuziv si ... (vezi toată discuția)
Chiriasi galagiosi saimarica saimarica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in problema pe care o intampin cu vecinii chiriasi de sub apartamentul meu, care fac galagie si nu au contract de ... (vezi toată discuția)