avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Hello Pe fondul pandemiei care a inceput in 2019, ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Hello Pe fondul pandemiei care a inceput in 2019, salariul meu ...

Hello

Pe fondul pandemiei care a inceput in 2019, salariul meu a cunoscut o fluctuatie care s-a tradus prin intarziere plata rate bancare. Intrebarea mea este, legal, banca, dupa cate luni de neplata te poate actiona in judecata ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:47, 17 Septembrie 2022
Cand considera oportun, declara scadent anticipat creditul si apoi va așteaptă executarea silita, nu va judecati, contractul de credit e titlu executoriu.
Incercati sa negociati cu banca, poate gasiti solutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neplatit, consecinte ioio1235 ioio1235 Buna ziua, Intrebarea mea are legatura cu un credit bancar. Lunar, banii pentru rata sunt retrasi de catre banca direct de pe cardul de salariu. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar declarat scadent anticipat caef caef Buna ziua.Am urmatoarea situatie. Am un credit ipotecar la care am intarziat cu plata lunii decembrie 2019.In situatia in care termenul scadent este 27(azi) ... (vezi toată discuția)