avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Imputernicire si insusirea bunurilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Imputernicire si insusirea bunurilor

Buna ziua,
Intrebare :

In baza procurii, persoana imputernicita devine proprietarul bunurilor, in procura nu este mentionat nici ca persoana devine proprietarul bunurilor.
Daca bunurile nu sunt restitutie la cererea proprietarului, ce se poate face legal ?
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Septembrie 2022
MariaIoanaDan, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:14, 18 Septembrie 2022
Buna ziua,

Procura nu transfera dreptul de proprietate asupra bunurilor. Despre ce procura vorbim și despre ce bunuri? Au fost remise anumite bunuri? Dacă da, in baza cărui act?

Cu stima.
Precizati concret limitele procurii,pentru ca legal aceasta permite benficiarului drepturi limitate dar nu confera dreptul de proprietar asupra bunurilor
procură,
1. Împuternicire legalizată prin care cineva poate reprezenta o persoană fizică sau juridică și poate acționa în numele acesteia.

Daca bunurile nu sunt restituite,proprietarul acestora are dreptul sa se instituie cu pretentii impotriva persoanei care refuza restituirea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare procura Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua!... Va rog sa ma faceti si pe mine sa inteleg continutul acestei procure. ,, ... (vezi toată discuția)
Proprietate detinuta in cota indiviza aura_b aura_b Buna ziua Sunt proprietara cotei indivize de 1/2 dintr-un imobil (casa si curte). De comun acord cu proprietarii celeilalte cote indivize de 1/2, la ... (vezi toată discuția)
Restituire plata chirie chrissrea chrissrea Avem urmatoarea speta: O societate comerciala a inchiriat acum 2 ani un teren cu cladiri de la o societate aflat in faliment. Anul acesta a aflat ca ... (vezi toată discuția)