avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nimeni nu-mi dă un răspuns corect va rog să mă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nimeni nu-mi dă un răspuns corect va rog să mă ajutați să înțeleg, mama ...

Bună seara vă rog frumos să mă ajutați să înțeleg mama mea a vândut o casă și cu bani obținuți a cumpărat o altă casă la această casă suntem doi coproprietari soțul meu are dreptul la această casă dacă fac dovada cu actele de vânzare cumpărare
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:06, 18 Septembrie 2022
Poate pt ca nu spuneti corect problema, de aia nu aveti cum sa primiti raspuns corect? Daca mama cumpara alta casa cu banii aia, ea era proprietar.
Pe numele cui e casa mai exact?
Poate pt ca nu spuneti corect problema, de aia nu aveti cum sa primiti raspuns corect? Daca mama cumpara alta casa cu banii aia, ea era proprietar.
Pe numele cui e casa mai exact?
Bună ziua! Mama mea a vândut o casă find proprietar și ne-a cumpărat mi-e și fratele meu o casă pe numele nostru suntem doi coproprietari nea cumpărat cu act de vânzare cumpărare in timp căsătoriei mele cu soțul meu eu am și casa pe care am făcut-o împreună cu soțul meu in timpul căsătoriei aș vrea să știu dacă soțul meu are dreptul la casa pe care a cumparato mama mea am toate actele de vanzare cumpărare
Practic dvs ati cumparat la cumparatori sunteti dvs si fratele, nu mama. Trebuia sa va fi interesat inainte de a cumpara.
Se prezuma ca e bun comun cu sotul acea cota, va trebui sa o introduceti la partaj. Dovediti ca sotul nu a contribuit, ca e luata cu banii de la mama dvs, ca de fapt intentia ei a fost sa va ia dvs, nu si sotului, aveti nevoie de avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mama divortata de 25 de ani vrea sa imparta celor doi fii ... anonim_71 anonim_71 Caz.O mama divortata de 25 de ani,in varsta de 70 ani,tatal decedat in 2011, vrea sa imparta celor doi fii mostenitori,majori,o curte de 1200 mp la tara, pe ... (vezi toată discuția)
Partaj imobil  elena Dragomir elena Dragomir Am primit bani de la mama din vanzarea unui imobil si am cumparat un alt apartament. Eram casatorita. Acum doresc sa il vand dar trebuie sa fac partajul. ... (vezi toată discuția)
Imobiliare emy86 emy86 Vroiam sa stiu daca mama avand doi copii poate sa lase la unul din copii casa fara semnatura celuilalt (vezi toată discuția)