avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am primit calificativul satisfăcător, cu un punctaj ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am primit calificativul satisfăcător, cu un punctaj de 61 de ...

Am primit calificativul satisfăcător, cu un punctaj de 61 de puncte. Anterior acestui aspect, mi se spusese, direct, sa îmi dau demisia in schimbul negocierii calificativului. Este total nedrept, dar nu știu cum sa procedez.. Sa il contest? Tot de-ai lor vor analiza și stabili punctajul.. Ce risc rămânând cu acest calificativ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 12:05, 19 Septembrie 2022
Lucrați la stat sau la privat? La stat, calificativul satisfăcător atrage o diminuare a salariului cu un procent de 10%. Orice raport de evaluare poate fi contestat în instanța.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcul salariu pt un bugetar Cristinabv Cristinabv Lucrez intr-o institutie bugetara din admin publ locala. Am urmatorul caz asupra caruia va rog sa ma lamuriti cum trebuie rezolvat. Un muncitor calificat I a ... (vezi toată discuția)
Litigiu Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! In urma unui concurs am obtinut postul de director adjunct al unui liceu. Pentru perioada de proba am primit decizie pe 90 de zile. La finalul ... (vezi toată discuția)
Stabilire salariu de baza pt personal contractual Cristinabv Cristinabv Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare din domeniul salarizarii bugetare: Salariul de baza al personalului contractual intr-o unitate bugetara se ... (vezi toată discuția)