avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, vreau sa întreb dacă in TP ajuns in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, vreau sa întreb dacă in TP ajuns in judecătorie ...

Buna ziua, vreau sa întreb dacă in TP ajuns in judecătorie pentru dezbaterea moștenirii acum vreo 8 ani , este considerat ca a intrat in circuit civil.Mantiinez ca in acest titlu S-au strecurat greșeli ,vreau sa le corectez căci eu cel de-al doilea vreau sa fac intabulare și nu pot tocmai acestor greșeli, și nu știu cine poate face corectarea in TP
Terenurile prevazute in titlul de proprietate sunt in circuitul civil, nu TP!
evident ca o data cu existenta unui titlu de proprietate, acel teren se afla in circuitul civil.
Corectarea TP se face de catre cel care l-a emis. Acum depinde la ce se refera aceasta corectare. Sunt cazuri in care aceasta corectare se face doar in baza unei hotarari judecatoresti.
Mergeti cu actele la un avocat pentru a va lamuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate gigelas gigelas Buna ziua, Pe un titlul de Proprietate,emis in baza legii 18/91,figureaza tatal si cei trei copii ai sai (2 frati si o sora). Insa,tatal,era decedat din ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate intrat in circuitul civil taspe27 taspe27 buna seara .Pentru a putea cere revocarea unui titlu de proprietate care este in neconcordanta cu adeverinta de proprietate emisa de comisia locala prin ... (vezi toată discuția)
Tranzactie facuta dupa un titlu de proprietate gresit PODO PODO Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Acum 4 ani am facut cu fratii mei prin instanta o iesire din indiviziune conform unui titlu de proprietate , ... (vezi toată discuția)