avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua ! Am facut un credit pe o perioada de 60 de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua ! Am facut un credit pe o perioada de 60 de luni, dar ...

Buna ziua ! Am facut un credit pe o perioada de 60 de luni, dar acum in luna a 6 a de la contractare l-am achitat. Pentru acest credit s-a facut si asigurare de viata, pot să solicit sa mi se acorde diferenta de la asigurare pe motiv ca am terminat de achitat creditul ? ,
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 18:31, 19 Septembrie 2022
Buna ziua!
Aveti aici informatiile dorite.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare deces credit nevoi personale ionut1388 ionut1388 Buna seara. Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu urmatoarea problema. S-a facut un credit de nevoi personale care a venit automat cu o asigurare de deces. ... (vezi toată discuția)
Recuperare polita asigurare de viata la terminarea achitarii creditului forminte forminte Buna ziua, Am in derulare un credit pentru nevoi personale, iar la incheierea Contractului de credit pentru consum am platit contravaloarea unei polite de ... (vezi toată discuția)
Asigurare de viata hili hili Buna ziua!Acum 6 luni am facut un credit de 5500 lei pe o perioada de 4 ani la un ifn.Dupa 6 luni am achitat in avans acest credit.In soldul principal al ... (vezi toată discuția)