avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua ! Am facut un credit pe o perioada de 60 de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua ! Am facut un credit pe o perioada de 60 de luni, dar ...

Buna ziua ! Am facut un credit pe o perioada de 60 de luni, dar acum in luna a 6 a de la contractare l-am achitat. Pentru acest credit s-a facut si asigurare de viata, pot să solicit sa mi se acorde diferenta de la asigurare pe motiv ca am terminat de achitat creditul ? ,
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 18:31, 19 Septembrie 2022
Buna ziua!
Aveti aici informatiile dorite.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare deces credit nevoi personale ionut1388 ionut1388 Buna seara. Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu urmatoarea problema. S-a facut un credit de nevoi personale care a venit automat cu o asigurare de deces. ... (vezi toată discuția)
Invitatie pentru liban vmi vmi Buna ziua , mama mea are o prietena in liban care vrea sa vina in romania cateva zile in vizita ,care sunt pasi care trebuiesc urmati ? (noi suntem din buzau ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mi-am pierdut sotul intr-un accident rutier in data ... PanceaCristina PanceaCristina Buna ziua! Mi-am pierdut sotul intr-un accident rutier in data de 23.06.2022, accidentul este cercetat de politie in prezent si astept raportul de necropsie. O ... (vezi toată discuția)