Buna seara
Am avut un proces civil pentru acuparea abuziva a unei suprafete de teren de catre 2 persoane. Instanta de fond mi-a dat castig de cauza iar la recurs am pierdut.Am depus contestatie in anulare si mi sa aprobat primind citatie , dupa care am depus si cerere de revizuire a deciziei date de instanta superioara si instanta de fond si deasemeni am primit citatie.Fiind 2 dosare separate va intreb care ar fi mai avantajos si cu sanse mai mari de castig,cel cu decizia in anulare s-au cel cu revizuirea deciziei.Va rog sa ma sfatuiti care considerati ca e mai avantajos pentru mine
Va multumesc.
As vrea sa va mai spun ca instanta care a luat decizia la recurs ne-a programat la sfarsitul lunii ianuarie proces pentru contestatia in anulare iar la jumatatea lui aprilie pentru revizuirea deciziei date. Am solicitat nulitatea testamentului si anularea partiala a titlului de proprietate a fostului primar si implicit a actului de vanzare-cumparare. Referitor la CEDO nu cunoastem ce trebuie sa facem unde gasim documentatia necesara pentru a a ne adresa.
Revizuire
costi_mbd
Buna ziua,
Am o suprafata de teren ocupata abuziv de o persoana . Suprafata respectiva nu o am prinsa in totalitate in titlul de propietate si nici in ... (vezi toată discuția)