avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECURS PIERDUT
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECURS PIERDUT

Buna seara
Am avut un proces civil pentru acuparea abuziva a unei suprafete de teren de catre 2 persoane. Instanta de fond mi-a dat castig de cauza iar la recurs am pierdut.Am depus contestatie in anulare si mi sa aprobat primind citatie , dupa care am depus si cerere de revizuire a deciziei date de instanta superioara si instanta de fond si deasemeni am primit citatie.Fiind 2 dosare separate va intreb care ar fi mai avantajos si cu sanse mai mari de castig,cel cu decizia in anulare s-au cel cu revizuirea deciziei.Va rog sa ma sfatuiti care considerati ca e mai avantajos pentru mine
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 21:13, 20 Ianuarie 2010
Va multumesc tare mult.....
As vrea sa va mai spun ca instanta care a luat decizia la recurs ne-a programat la sfarsitul lunii ianuarie proces pentru contestatia in anulare iar la jumatatea lui aprilie pentru revizuirea deciziei date. Am solicitat nulitatea testamentului si anularea partiala a titlului de proprietate a fostului primar si implicit a actului de vanzare-cumparare. Referitor la CEDO nu cunoastem ce trebuie sa facem unde gasim documentatia necesara pentru a a ne adresa.
Referitor la CEDO nu cunoastem ce trebuie sa facem unde gasim documentatia necesara pentru a a ne adresa.

Aici veti gasi informatiile necesare in vederea sesizarii CEDO
www.avocatnet.ro/content/for...

Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut recursul..ce trebuie sa fac? costi_mbd costi_mbd Stimati Domni, Am avut un proces pe rol in instanta din anul 2006, spun ca am avut pentru ca in data de 3 noiembrie 2009 am pierdut recursul fara sa n i se ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren costi_mbd costi_mbd Am o suprafata de teren care in momentul de fata este ocupata de OIF, va intreb ce trebuie sa fac pentru a o recupera. (vezi toată discuția)
Revizuire costi_mbd costi_mbd Buna ziua, Am o suprafata de teren ocupata abuziv de o persoana . Suprafata respectiva nu o am prinsa in totalitate in titlul de propietate si nici in ... (vezi toată discuția)