avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Am avut o masina cu numere provizorii ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Am avut o masina cu numere provizorii (care ulterior ...

Buna seara!
Am avut o masina cu numere provizorii ( care ulterior au expirat (masina fiind adusa din Germania, fara acte pe Romania), pe care am vandut-o printr-un contract de vanzare-cumparare. Pentru inscriere, noul cumparator trebuie sa o ia ln evidenta Primariei, este nevoie sa o iau si eu in evidenta, ulterior sa o scot din evidenta? ( Trebuie sa nu am de plata la impozit pentru aceasta "scoatere din evidenta?)Sau este necesar doar cumparatorul sa o ia in evidenta?
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2022
utilizator130999, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:46, 21 Septembrie 2022
Legal pentru ca dv sa puteti vinde vehiculul este necesar sa faceti dovada ca sunteti proprietarul acesuia sa aveti notat pe rolul dv fiscal respectivul bun mobil cu achitare obligatii aferente
Daca nu ati avut acte pe Romania automat nu ati putut nota pe rolul dv fiscal vehiculul si legal nu figurati drept proprietarul acestuia ,respectiv nu il puteati instraina cu forme legale
Ultima modificare: Miercuri, 21 Septembrie 2022
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o mașină Marcu Cosmin Marcu Cosmin Am o mașină Opel Astra f și nu am fiscal la ea am loato de la un prieten si nu mi-a spus de unde a loato din greșeală m-am întâlnit cu proprietarul ... (vezi toată discuția)
Probleme inmatriculare auto/certificat fiscal! ALDOLINO ALDOLINO Buna ziua Am si eu urmatoare problema in urma cu cc6 luni am cumparat un auto importat din Germania(nr tol Germania) Am scos cele 3 seturi de nr rosii pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit o masina din germania de la fratele meu, ... Playfun Playfun Buna ziua, am primit o masina din Germania de la fratele meu, dar nu am contract de vânzare cumpărare sau donatie, am doar actele masinii pe care vreau sa o ... (vezi toată discuția)