Este evident ca ne bucuram amandoi ca nu ne-am cunoscut!
Se pare ca dv nu puteti face diferenta intre a cere un pret initial, pentru a se momi clientul si a se modifica pretul ulterior, dupa bunul plac, fara a-i da posibilitatea clientului sa renunte la serviciile respective, mai cu seama stiind ca "mușteriul" nu mai poate face lucrarea decat in acel loc.
Dupa dv, notarita putea sa-i ceara ulterior 5000 de lei, nu? Sau eventual, clientul trebuie sa-si vanda casa, ca asta e tariful, nu-i asa?
Iertati-ma, consider ca gresiti grav si mie mi se pare cel putin imoral ceea ce face acea notarita. Ma bucur sa constat ca deocamdata sunteti singura persoana careia i se pare normal ceea ce i s-a intamplat doamnei.
raluk0207 a scris:
Nici eu nu as colabora cu un client care îmi cere socoteala pe munca proprie.
"Da, dar dincolo îmi cere 2 lei."
Perfect! Duceti-va acolo.
Dacă unii prefera sa se "prostitueze" si sa facă acte de proprietate sau alte acte notariale pe 2 lei, ii privește.
E ok sa dai la nunta 1000 de lei pe flori, care se usucă și le arunci, dar ești "jupuit " daca dai pe un act notarial referitor la copilul tău, act care este titlu executoriu.
La notarul X, atâta costa.
E mult? Mergi la altul sau du-te în instanță.
Camera Notarilor nu are în atribuții sa sancționeze modalitatea de percepere a onorariului.