avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Buna seara. Am un PFA si as vrea sa stiu legat de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Buna seara. Am un PFA si as vrea sa stiu legat de registrul de ...

Buna seara. Am un PFA si as vrea sa stiu legat de registrul de incasari si plati, la fiecare plata trebuie trecuta suma bruta, nu?

Totodata, daca am lunar 1-2 facturi, data incasarii se trece cea de pe factura sau cand au intrat banii in cont?
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 00:42, 24 Septembrie 2022
In registrul de incasari si plati, documentele se trec in ordinea emiterii lor. Se trece suma bruta. Nu aveti rubrica pentru suma neta sau tva (banuiesc ca nu sunteti platitor de tva).
se trece data cand s-au facut platile respectiv incasarile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul jurnal de incasari si plati Roxie Roxie Buna seara, Detin PFA pe domeniul traduceri de anul trecut din februarie si am de completat registrul de incasari si plati. Ce anume se trece in el? ... (vezi toată discuția)
Contabilitatea la pfa/ii nickylauda nickylauda Am cateva nelamuriri legate de evidenta contabila la PFA-ul meu. Unde gresesc va rog sa ma corectati sau sa veniti cu adaugari. Am cumparat Registrul de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate afacere pe internet cu venituri in cont bancar aawee aawee Buna ziua, Am intentia de a infiinta un PFA (contabilitate in regim real) ce-si va desfasura activitatea pe internet si ma blochez la partea de ... (vezi toată discuția)