avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, acum 2 ani am cumpărat un apartament la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, acum 2 ani am cumpărat un apartament la etajul 2, pana ...

Bună ziua, acum 2ani am cumpărat un apartament la etajul 2,pana asta vara nu am avut deloc probleme cu apa insa din vara din cauza unor certuri cu dezvoltatorul, (el sta în bloc cu noi) el a luat decizia de a scoate din priza pompa ce ne oferea presiune în bloc spunând ca trebuie sa achitam suma de 2000de lei pentru a o monta din nou. Țin sa precizez ca pompa se afla într. Un spațiu comercial nefolosit ce este deținut de dezvoltator, nu avem camera tehnica sau subsol. Sunt administrator de bloc am încercat sa vorbim și la asociația dar nu prea își dau interesul pentru noi... Dezvoltatorul ne. A mai spus la ședința ca atunci când era blocul în construcție noi nu știam dacă avem apa, gaz sau lumina:)) Am impresia ca își bate joc de noi. Ce putem face în situația de fata??? Mulțumesc pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:09, 22 Septembrie 2022
La nivelul imobilului de locuit in comun este constituita asociatie de proprietari?
Daca dv sustineti ca sunteti administrator de imobil,respectiv angajatul asociatiei de proprietari,ar trebui sa cunoasteti ca detineti competenta executionala si relatiile intre asociatie si terti se realizeaza de catre reprezentantul legal al asociatiei de proprietari respectiv presedintele de asociatie care este factor decizonal care detine autoritatea si competenta sa dispuna acte si actiuni sa reprezinte si sa apere interesele asociatiei si ale membrilor proprietari in raport si fata d terti -inclusiv in instanta de judecata
Este hazardat sa ne pronuntam asupra solutiei pentru solutionare problema fara a parcurge contractual de vanzare cumparare bun imobil respectiv daca dezvoltatorul si cumparatorii au convenit sa predea respetiv sa achiziitioneze bun imil racordat la utilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp legal de raspuns pentru administratorul asociatiei buna ... fiordul fiordul Timp legal de raspuns pentru administratorul asociatiei buna ziua, in cat timp este obligat sa-mi raspunda administratorul asociatiei de proprietari la ... (vezi toată discuția)
Administrator rezidentiale calcul liste locatar456 locatar456 Buna seara, Sunt un proaspat administrator de rezidential din sectorul 5 si am cateva nelamuriri pentru care am rugamintea sa ma ajutati: - exista pompe ... (vezi toată discuția)
Presiune redusa apa la etaj Daniel2021 Daniel2021 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc, la etajul 10 si nu am presiune la apa. Blocul a fost construit in 2019 si are in subsol o instalatie de marire a presiunii ... (vezi toată discuția)