avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Avocata nu a vrut să-mi ceară în apel ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Avocata nu a vrut să-mi ceară în apel toate drepturile ...

Bună ziua,

Avocata nu a vrut să-mi ceară în apel toate drepturile care mi se cuveneau conform codului civil, respectiv prestatie compenastorie în urma unui divorț din culpa exclusivă. Pe fond mi-am cerut dreptul acesta mi-am redactat singură cererea. Avocata a refuzat categoric acest lucru, mi-a spus că nu voi primi oricum. Eram coplesită de emoții și am zis să facă cum crede ea. S-a pronuntat divortul din culpa exclusivă a soțului meu am primit daune morale, 27 ani căsnicie. Am făcut cerere de completare în care mi s-a răspuns că nu am cerut în apel acest lucru.
Hotărârea definitivă a fost pronuntată în 08.07.2021.
Pot să mă îndrept împotriva avocatei ca reprezentare neloială ? Sau există o soluție prin care să mai pot face ceva. Mulțumesc.
Eu am salariul minim pe economie iar fostul meu soț director de multinațională are 1.400.000 lei.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:42, 22 Septembrie 2022
nu mai puteti face nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie ciudata ...... cred eu ( a pr de divort ) c_ia c_ia buna ziua, ............... as avea si eu o intrebare ( desi nu cred ca are raspuns ... ) sunt implicata intr-un pr de divort, ajuns in stadiul de apel, pt ca ... (vezi toată discuția)
Divorț în lipsa acordului uneia dintre părți ContSters57553 ContSters57553 Daca nu vreau sa ii acord divortul sotului meu, acesta poate divorta? (vezi toată discuția)
Ce solutie este in cazul in care reclamantul a pierdut procesul de divort valer_valy valer_valy Buna seara. Am urmatoarea situatie: Un prieten a deschis actiune de divort in anul 2011 solicitand divortul din culpa comuna. Sotia lui nu a fost deacord cu ... (vezi toată discuția)