avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu un sfat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutați cu un sfat in următoarea problema: ...

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutați cu un sfat in următoarea problema:
Sunt proprietara unui imobil situat intr-o curte comuna, un total de 8 apartamente, toți proprietari, iar unul din apartamentele care este amplasat la strada va deveni birou avocațial, dar neavând intrare directa din strada, accesul urmând sa fie făcut pe poarta comuna.
Va rog sa-mi comunicati dacă acest cabinet va putea funcționa fără acordul meu. Mentionez ca nu am un perete comun cu acesta, dar este situat in imediata apropiere a apartamentului meu, la aprox.. la 5m distanța.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:17, 24 Septembrie 2022
daca exista asociatie de proprietari, are nevoie si de acordul asociatiei, contrar, doar de acordul vecinilor din imediata apropiere.
daca totusi doriti sa fortati lucrurile, ar trebui sa aveti motive obiective. fiindca e posibil sa fiti actionat in instanta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Septembrie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietatea in condominiu blonda27 blonda27 Suntem proprietari al unui apartament intr-un bloc de locuinte. Acum cateva zile in timp ce noi eram in concediu, unul dintre vecini, venit in vacanta din ... (vezi toată discuția)
Deschidere activitate comerciala in spatiu (casa) cu vecinatati locuinte private gabrieltgg gabrieltgg buna dimineata. situatia in fapt se prezinta astfel:Casa cu doua apartamente si proprietari diferiti , persoane fizice.Apartamentele sunt despartite ... (vezi toată discuția)
Neclaritati privind suprafata indiviza Gabi9729 Gabi9729 Buna ziua, rog, daca se poate, sa ma ajutati cu niste clarificari referitoare la suprafata \'indiviza\' care apartine tuturor proprietarilor dintr-un ... (vezi toată discuția)