avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Ce pot face dacă soțul meu a mințit în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Ce pot face dacă soțul meu a mințit în cererea ...

Bună ziua! Ce pot face dacă soțul meu a mințit în cererea de divorț că am plecat de-a casă cu suma de 52000? Îl pot chema in judecata dacă aduc martori că el nu a deținut această?sumă? Pot chema copii dacă sunt majori?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs. puteţi cere instanţei ca instanţa să solicite băncilor extrase de cont pe o anumită perioadă, funcţie de acuzaţia adusă (adică pentru perioada în care omul susţine că aţi plecat cu banii). Că dacă susţine că a ţinut banii la saltea, nu are relevanţă, el nu poate dovedi acuzaţia.
Pot cere daune morale pentru aceste acuzați!
Mulțumesc frumos pentru răspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă dovediți care este prejudiciul pe care l-ați suportat în urma acestor fapte, în principiu se poate.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Copii nu pot fi audiați ca martori nici in procesul de divorț nici in restul.proceselor civile.Faptul ca partea adversa face o afirmație nu trebuie sa va sperie ,ea poate fi reținută de judecător doar dacă e și dovedițiaMergeti la av pt a va sfătui ,pt reprezentare plângerile penale și daunele morale nu va ajuta ci apărări făcute în procesul dvs
..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs daune morale romex romex Va rog sa ma lamuriti cum ma pot apara intr-un proces in care mi se cer daune morale de 135.000 Ron intrucat cu ceva timp in urma as fi spus despre nepotul ... (vezi toată discuția)
Divort fara copii ContSters381735 ContSters381735 divort fara copi judecata pe fond dureaza mai putin ? am probe in potriva lui, cu fotografi cu femei ca ma inselat si cu vacante facute fara mine, plus ... (vezi toată discuția)
Recurs partaj Dorisanna Dorisanna Buna ziua. In 3 octombrie am finalizat un proces de partaj . Asta la 1 an dupa incheirea divortului. Dansul cerea in total 9000 de euro care sustinea ca i-am ... (vezi toată discuția)