avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, am o poprire pe cont și as vrea sa va ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, am o poprire pe cont și as vrea sa va intreb dacă ...

Buna ziua, am o poprire pe cont și as vrea sa va intreb dacă este un termen limita in care trebuie achitata datoria. Trebuie sa plătesc 1/3 din salariu timp de 4 luni ca sa fie achitata complet amenda. Iar după ce se plateste toată amenda, aceasta va dispărea de la taxe și impozite automat sau am nevoie de o hârtie de la banca care sa ateste ca s-a plătit datoria? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:16, 26 Septembrie 2022
Corect. Asta ar fi procedura cea mai rapidă de a scăpa de neplăceri. Și în plus contul va fi deblocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare cont bancar-??? brandusa1 brandusa1 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pentru neplata unei amenzi sa-mi blocheze un cont . Nu stiu cum s-a ajuns aici pentru ca nu am fost instiintata. Am aflat ... (vezi toată discuția)
Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)
Poprire cont- pt neplata impozit finante lucaamval lucaamval Buna ziua, Am primit înștiințarea de la banca ca mi-a fost poprit contul pt neplata impozitului pe profit pt un PFA. Valoarea poprita este ... (vezi toată discuția)