avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În timpul cercetări disciplinare angajatul pleacă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În timpul cercetări disciplinare angajatul pleacă fără să ...

În timpul cercetări disciplinare angajatul pleacă fără să dea nota explicativă și fără să semneze procesul verbal. Se poate stabili vinovăția și propune sancțiunea? Sau se convoacă o noua Cercetare disciplinară?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:54, 27 Septembrie 2022
A fost audiat salariatul?
Bună seara! Da dar la jumătatea audieri a plecat, având o atitudine recalcitrantă .

Cornel Vasile a scris:

A fost audiat salariatul?

Opinia mea, ar fi acordarea unui nou termen pentru audiere , iar daca nu se prezinta atunci va puteti folosi de art.251 alin.3 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere cm pentru absente nemotivate tampau gabriela tampau gabriela Un salariat nu s-a prezentat la serviciu din data de 16.04.2015 . Am aflat ca a plecat in Germania ( nu a anuntat pe nimeni din firma ) . Cum procedez pentru ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara psh psh Buna seara.. Administratorul societatii emita o decizie de constituire a unei comisii de cercetare disciplinara fara a fi mentionat ca membru.in cursul ... (vezi toată discuția)
Procedurile de desfacerea contractului de munca freshpoint freshpoint Buna ziua Va rog sa -mi transmiteti procedurile de desfacere a contractului de munca (referat,decizii, instintare etc.) pe baza absentelor nemotivate de la ... (vezi toată discuția)