avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nerespectarea unei hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nerespectarea unei hotarari judecatoresti

m-ar interesa si pe mine ce poate pati un om daca nu respecta o hotarare judecatoreasc.sau spuneti-mi un articol din codul civil. orice. un indiciu ceva...multumesc
este o hotarare judecatoreasca civila....
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2010
theodora23, utilizator
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 12:23, 20 Ianuarie 2010
Nerespectarea hotaririi judecatoresti poate constitui infractiune in conditiile art. 271 cod penal dar pentru acest klucuru trebuie mai intii pusa in executare
Se poate presupune ca hotararea judecatoreasca a fost pusa in executare, intrebarea a fost pusa in acest context.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotarari judecatoresti rosu dani rosu dani am terminat concediul de ingrijire copil am reusit sa vb cu patronul pt restituirea carti de munca, ma tot dus cu vorba pe motiv ca nu stie cum sa imi inchida ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotaririi judecatoresti r82z r82z in cazul unui cuplu intervine divortul.conform hotaririi date cei doi copii ramine in sarcina mamei,tatal fiind obligat la pensie alimentara.pina aici totul e ... (vezi toată discuția)
Imprumut marryy_lm marryy_lm am imprumutat unei persoane o suma de bani. pt ca nu mi-a dat banii la termen am dat-o in judecata si am hotarire definitiva si irevocabila. m-am adresat apoi ... (vezi toată discuția)