Bună seara.
În condițiile în care doresc sa fac o plângere pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești din partea pârâtului în baza articolului 287alin 1 lit e către cine trebuie înaintată? Tribunal, judecătorie sau către politie unde acesta își are sediul-(domiciliul)? Formularea o știu și o am numai ca nu știu sigur unde trebuie sa o trimit.
Bună ziua,
Da am fost la executor cu hotărârea. Acesta a făcut un dosar pt încuviințarea executării silite,cererea a fost admisă pentru executare fără cale de atac.
-A incercat poprirea pe conturile găsite disponibile dar aici a mai găsit că inculpatul mai are și alte datorii indisponibilizate.
-a somat inculpatul
Angajatorul a fost somat să procedeze la achitarea unei sume de bani și plată cheltuielilor de executare.
I sa pus la dispoziție cont IBAN,număr de telefon și i sa cerut prezenta de urgență la sediul executorului pentru stabilirea modalități de plată a obligație înscrise în titlul executoriu.
Bun.
Deci în aceste condiții să înțeleg că m-am judecat pentru drepturile mele,cheltuit bani pe drumuri, avocat și executor ,câștig procesul și de fapt nu îmi pot recupera prejudiciul adus pt că nu are pe numele său conturi sau că și-a închis firma.Exista o perioada de prescriere a acestei hotărâri judecătorești?trebuie să mai someze executorul judecătoresc inculpatul?
mitabiciclista
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Da,nu puteți recupera banii dacă nu sunt în cont.
Cum dumneavoastră ați făcut totul să îi recuperați la fel și el a făcut totul să nu îi plătească.Posibil să fi intrat in insolvență sau în faliment intenționat.Dupa ce a pus banii în siguranță în alta parte.Altii au probabil și mai mult de recuperat dacă așa v-a spus executorul judecătoresc.