avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara. În condițiile în care doresc sa fac o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara. În condițiile în care doresc sa fac o plângere ...

Bună seara.
În condițiile în care doresc sa fac o plângere pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești din partea pârâtului în baza articolului 287alin 1 lit e către cine trebuie înaintată? Tribunal, judecătorie sau către politie unde acesta își are sediul-(domiciliul)? Formularea o știu și o am numai ca nu știu sigur unde trebuie sa o trimit.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:05, 27 Septembrie 2023
Bună ziua,
Da am fost la executor cu hotărârea. Acesta a făcut un dosar pt încuviințarea executării silite,cererea a fost admisă pentru executare fără cale de atac.
-A incercat poprirea pe conturile găsite disponibile dar aici a mai găsit că inculpatul mai are și alte datorii indisponibilizate.
-a somat inculpatul
Angajatorul a fost somat să procedeze la achitarea unei sume de bani și plată cheltuielilor de executare.
I sa pus la dispoziție cont IBAN,număr de telefon și i sa cerut prezenta de urgență la sediul executorului pentru stabilirea modalități de plată a obligație înscrise în titlul executoriu.
revenim in acelasi loc, nu sunt baniin conturi cat sa aiba executorul ce urmari.
Plangerile alea le-ati facut sa fie, nu or sa duca nicaieri.
Bun.
Deci în aceste condiții să înțeleg că m-am judecat pentru drepturile mele,cheltuit bani pe drumuri, avocat și executor ,câștig procesul și de fapt nu îmi pot recupera prejudiciul adus pt că nu are pe numele său conturi sau că și-a închis firma.Exista o perioada de prescriere a acestei hotărâri judecătorești?trebuie să mai someze executorul judecătoresc inculpatul?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da,nu puteți recupera banii dacă nu sunt în cont.
Cum dumneavoastră ați făcut totul să îi recuperați la fel și el a făcut totul să nu îi plătească.Posibil să fi intrat in insolvență sau în faliment intenționat.Dupa ce a pus banii în siguranță în alta parte.Altii au probabil și mai mult de recuperat dacă așa v-a spus executorul judecătoresc.
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2023
mitabiciclista, utilizator

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti - dosar penal Nina1 Nina1 Buna ziua, Am formulat plangere penala pentru nerespectarea hotararii judecatoresti executorie, definitiva si irevocabila dispusa de catre instanta intr-un ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila comanm comanm O cunostinta apropiata a fost data afara de la servici fara decizie si fara nici o motivatie A dat in judecata firma angajatoare si a obtinut in instanta o ... (vezi toată discuția)
Am hotărâre judecătorească pentru a primi salariile neplătite, dar angajatorul tot nu mi le dă. trebuie să mă adresez unui executor? viu viu Buna seara, Am lucrat pe perioada determinata 9 luni (3 luni contract initial, apoi act adtional la contract pentru 6 luni, prelungire). Am primit salariul ... (vezi toată discuția)