avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara. În condițiile în care doresc sa fac o ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara. În condițiile în care doresc sa fac o plângere ...

Bună seara.
În condițiile în care doresc sa fac o plângere pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești din partea pârâtului în baza articolului 287alin 1 lit e către cine trebuie înaintată? Tribunal, judecătorie sau către politie unde acesta își are sediul-(domiciliul)? Formularea o știu și o am numai ca nu știu sigur unde trebuie sa o trimit.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:05, 27 Septembrie 2023
Pai și măsurile asigurătorii din partea executorului judecătoresc când se aplica ?
Mai exista termenul de 3 ani de prescripție?
Pot efectua o cerere de strămutare a dosarului la un alt executor în condițiile în care sumele datorate depășesc 10.000 de Ron și poate intra in incidenta executării imobiliare.????
Stiti dvs ca are imobile pe firma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti - dosar penal Nina1 Nina1 Buna ziua, Am formulat plangere penala pentru nerespectarea hotararii judecatoresti executorie, definitiva si irevocabila dispusa de catre instanta intr-un ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila comanm comanm O cunostinta apropiata a fost data afara de la servici fara decizie si fara nici o motivatie A dat in judecata firma angajatoare si a obtinut in instanta o ... (vezi toată discuția)
Am hotărâre judecătorească pentru a primi salariile neplătite, dar angajatorul tot nu mi le dă. trebuie să mă adresez unui executor? viu viu Buna seara, Am lucrat pe perioada determinata 9 luni (3 luni contract initial, apoi act adtional la contract pentru 6 luni, prelungire). Am primit salariul ... (vezi toată discuția)