avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Subiect : Suspendare / Reluare activitate societate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Subiect : Suspendare / Reluare activitate societate comerciala

Buna ziua,
Va rog daca poate cineva sa-mi spuna, daca o societate comerciala aflata in termenul de suspendare activitate de 3 ani isi poate prelungi suspendarea fara sa reia activitatea mai intai sau este obligatorie reluarea activitatii dupa care poate face iarasi suspendarea ?
Multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Mentinere sc fara activitate ciobanuiulia ciobanuiulia Buna ziua, va rog imi puteti spune cat timp pot mentine o societate fara activitate?Am auzit ceva de limita de 3 ani de la infiintare, dupa aceea ar fi ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata kajan.barna kajan.barna daca firma este suspendata pe 3 ani poate sa faca tranzactii comerciala adica poate sa vanda din stoc cu factura la alta firma....#-o#-o#-o#-o (vezi toată discuția)
Firma suspendata temporar niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am o firma suspendata temporar pe o perioada de 3 ani, de la 01.04.2010 pana la 01.04.2013. Din cate ... (vezi toată discuția)