avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... în lipsa mea de acasă mi-a fost dărâmat garajul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

în lipsa mea de acasă mi-a fost dărâmat garajul ,,din ...

Deci,în lipsa mea de acasă mi-a fost daramat garajul ,,din blocuri bca" garaj care se afla pe proprietatea mea,,proprietate privata" la intrare în curtea casei,binenteles ca fundația de cca 50m3 beton a ramas" si in locul cladiri mi-a fost lăsate deșeuri 5 cupe de caterpilar ,, bolovani,bucăți de asfalt etc" care aparțin primariei.am făcut constatare la fata locului prin 112,am depus plangere penala pt violare de domiciliu și distrugere am facut si 2 sesizări la primarie pt deșeurile primariei și pt demolare fara autorizatie ..... au trecut 3 săptămâni și nu sa luat nici o măsură și ma refer la Primarie cum era de așteptat..... intradevar inca sunt în termenul de 30 de zile .Ce mai trebuie sa fac în cazul asta?! Întreb pt ca vreau sa plec o saptamana în concediu și dacă nu o sa mai găsesc nici casa ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:20, 28 Septembrie 2022
O plângere penală durează ani și nu o sa rezolvați probabil mare lucru.Ar trebui inițiată o corespondenta pt a afla care au fost motivele care au dus la dărâmarea garajului ,(poate nu aveați autorizație,e vorba de o expropriere ați construit pe domeniul public) consultați un av. ,demarati un proces civil etcetc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce despagubiri se pot cere pt utilizarea fara drept a unei proprietati? dinumarcel dinumarcel Am achizitionat un teren intr-o localitate langa Bucuresti. Pe teren exista o casa darapanata si suprafata de teren aferenta. Au existat mai multi mostenitori ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie ion04 ion04 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca se poate da autorizatie de construire pentru demolarea unui gard despartitor si construirea altuia de catre vecinul meu ... (vezi toată discuția)
Proprietari diferiti pe teren si constructie Andreea_81 Andreea_81 Terenul aferent garajului pe a carui constructie sunt proprietar, teren aflat pana adineaori in proprietatea Primariei, a fost retrocedat. In cazul in care nu ... (vezi toată discuția)