avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este procedura si posibilitatea sa il determin pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este procedura si posibilitatea sa il determin pe promitentul-vanzator ...

Care este procedura si posibilitatea sa il determin pe promitentul-vanzator sa-mi dea bunurile imobile promise si totodata achitate integral de catre promitentul-cumparator.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:31, 30 Septembrie 2022
Care este momentul la care contractul trebuia invocat?
Pe promitentul vânzător îl puteți doar obliga să semneze contractul de vânzare, sau s@ plătească penalitatea.. Dacă ați autentificat contractul și intabulat imobilul, atunci îl puteți evacua

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pamant cumparat, acte neperfectate din cauza vanzatorului silvia77 silvia77 Buna ziua. Am cumparat pamant, l-am achitat integral in prezenta notarului dar actele nu s-au putut perfecta pentru ca vanzatorul nu a facut cadastru si ... (vezi toată discuția)
Autentificarea unui antecontract de vanzare-cumparare vickm vickm Este obligatoriu sa merg la notar pt autentificarea unui antecontract de vanzare-cumparare? Daca nu este obligatoriu care ar fi avantajele? Ce taxe se ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare cumparare - executare cumparator apetra apetra Cumparator in cazul achizitiei unui teren si a unor imobile; suntem in faza in care asteptam cele 30 zile pentru exercitare drept preemtiune. Nu este prevazuta ... (vezi toată discuția)