avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in cazul in care pentru o sentinta care a ramas ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in cazul in care pentru o sentinta care a ramas definitiva nu ...

in cazul in care pentru o sentinta care a ramas definitiva nu se mai intrunesc conditiile care au dus la pronuntarea ei cum se pot inlatura efectele pe care aceasta le a produs ?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine , Avocat 20:15, 28 Septembrie 2022
Depinde de domeniul in care a fost pronunțată hotărârea și de elementele noi descoperite după pronunțarea hotararii. Astfel cum ați prezentat dumneavoastră situația nu se poate oferi un răspuns concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efectele ordonantei presedintiale in materia divortului Ioannaki Ioannaki Buna ziua, Am si eu o nelamurire in aceasta materie: efectele ordonantei presedintiale inceteaza la momentul pronuntarii unei hotarari pe fondul cauzei sau la ... (vezi toată discuția)
Dacã actiunea a fost admisa pe fond, recursul impotriva hotararii de suspendare a executarii mai are obiect? bodean bodean Am deschis o acțiune in contencios admin. Privind anulare act administrativ de eliberare din funcție. In prima etapa am obținut suspendarea ... (vezi toată discuția)
Am condus fara permis AntoniuA AntoniuA Buna ziua Pe data de 13.05.2009, desi nu posedam permis de conducere, am produs un eveniment rutier( accident) soldat cu pagube materiale. In declaratiile ... (vezi toată discuția)