avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Eliberare certificat fiscal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Eliberare certificat fiscal

Buna seara! Daca am scos certificatul fiscal pentru o succesiune si nu reusesc sa ma incadrez in cele 30 de zile de valabilitate ale lui, se poate elibera un altul? Se plateste ceva pentru eliberarea unui certificat din nou? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Augusta92 , utilizator 00:13, 29 Septembrie 2022
Scoateti altul si ca costa la fel ca prima daca ati platit ceva.
Mulțumesc. Voiam sa stiu mai mult daca se poate elibera sigur un alt certificat fiscal daca nu ma incadrez sa fac succesiunea in cele 30 de zile cat e el valabil. De platit, nu am plătit nimic acum pt el.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal valabilitate mdeaconu mdeaconu Buna ziua, am achizitionat un autovehicul in urma cu 2 saptamani si atunci fostul proprietar a scos de la primarie un certifcat fiscal ca nu are datorii fata ... (vezi toată discuția)
Declararea autoturism administratia financiara razvyyr razvyyr Buna ziua sunt Razvan din[ editat] am un autovehicul marca [ EDITAT de moderator-nu este necesara mentionarea tipului autoturismului, nu facem reclama in ... (vezi toată discuția)
Pret certificat fiscal anapopana anapopana Buna. Ma poate informa cineva cat costa eliberarea unui certificat fiscal (aprox.) ? (pentru dezbaterea unei succesiuni si intabulare totodata). Pe cine am ... (vezi toată discuția)